dimarts, 20 d’octubre del 2020

Fas 6 anys. Tria un llibre

Ep! Sabeu una cosa molt bona? Si aquest any heu fet 6 anys o els fareu durant el 2020, rebreu un val a casa per anar a buscar un llibre infantil a la llibreria que vulgueu!



Sí, sí! Tal com ho sentiu! La Generalitat de Catalunya, el Gremi d’Editors de Catalunya i el Gremi de Llibreters de Catalunya fan aquesta campanya des de fa uns anys. La iniciativa és perquè tots els infants agafeu ganes d’iniciar la vostra pròpia biblioteca a casa, engrandiu el gust per la lectura i doneu molt valor als llibres!

Us explico una mica com va, però podeu ampliar la informació aquí: FAS 6 ANYS. TRIA UN LLIBRE.


Quan rebeu la targeta, amb un adult haureu de triar una llibreria i anar-hi. Allà la llibretera o el llibreter us ajudaran a escollir un llibre que us pugui agradar. Teniu fins a 13 € gratuïts per pagar-lo (en cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència l’haurà d’abonar l’adult que us acompanyi). I ja està! El llibre serà ben vostre! Ja podeu començar a omplir la vostra prestatgeria a casa!

Aquesta és la llista de llibreries més properes, les que teniu a Osona, però podeu anar a qualsevol llibreria de Catalunya: LLIBRERIES D’OSONA

I fins quan teniu temps? Podreu bescanviar la targeta del 15 d’octubre al 30 de novembre de 2020. Si encara no heu rebut la targeta, envieu un correu electrònic a fas6anys@gencat.cat abans del 30 de novembre i poseu-hi el vostre nom, cognoms i adreça completa. Us faran arribar un codi que també us servirà per anar a buscar el vostre llibre.